Els monuments paperiners s’emporten banderins!

Dimarts 15 de març tota la població fallera de Benicarló es va citar a un dels esdeveniments més importants de les nostres falles: els premis.

Organitzat per la Junta Local Fallera i amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Benicarló i altres entitats i penyes, el pavelló poliesportiu de Benicarló era una marea de colors de les diferents comissions de la població. I en el lloc predilecte de la falla la Paperina, el color blau es feia notar. Enguany, més que mai ja que cumplim 45 anys plantant!

A banda del ninot indultat de la falla infantil que va ser escollit dies prèvis, la nostra comissió es feia també amb el segon premi de la falla infantil, un cinqué premi de la falla gran i el premi «Enginy i gràcia». Cal remarcar que la falleta infantil era el debut en solitari de l’artista benicarlando José Àvila.

Des de la nostra falla també volem donar l’enhorabona a totes les falles que s’han endut banderí i a la resta per continuar plantant i retrobar-nos dos anys després.

En definitiva, un gran any per a la Paperina després de tot el que ha succeits en el món faller també des de que l’any 2020 s’anunciara la suspensió de totes les falles.

ENHORABONA PAPERINERS I PAPERINERES!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s